Interieur

Wil jij een interieur die jouw dag compleet maakt? Een plek waar je blij van wordt en die jou een positief gevoel geeft? Een ruimte dat bij de kijker blijft hangen? Bij Allround Styling maken we iedere dag mooi door een passend interieur te creëren bij jou thuis of binnen je bedrijf. 

Van restyling van een ruimte tot een geheel nieuw pand, we geven interieuradvies aan zowel bedrijven als particulieren. Het begint met jouw verhaal waarbij wij direct (aan)voelen wat in een ruimte past. De interieurstyliste luistert in alle rust naar je wensen en laat je kennismaken met verschillende mogelijkheden. Op basis hiervan maken we een plan van aanpak met unieke ontwerpen vol uitstraling, sfeer en vooral passend bij jou! 

Werkwijze

Het begint met een vrijblijvende kennismaking en ik kom graag bij je langs. Door elkaar te ontmoeten leren we elkaar beter kennen en ontstaat er ‘feeling’ bij de ruimte. Na het gesprek ontvang je alle specificaties in een voorstel. Ook de planning en kosten staan hierin op een rij, zo weet je waar je aan toe bent: een fijne start voor een goede samenwerking. 

Een interieuradvies start met een intakegesprek bij jou thuis of op kantoor. Naar aanleiding van dit gesprek en door middel van een stappenplan, denk hierbij aan een kleuren- en materialenplan, komen wensen en adviezen tot leven. We gaan aan de slag met een moodboard, plattegrond en shoplijst van onder andere meubels. Tijdens dit proces houden we nauw contact en ontvang je een tastbaar moodboard of een digitale eindpresentatie.

Projecten

Interieurplan IBIZA 

Een passend plan voor de opdrachtgevers, een stel van 45 en 48 jaar oud,  met de wens om voor hen en hun kinderen van 12 en 16 jaar een interieurplan te maken in het thema Ibiza. 

Vraag gerust de bronvermelding op van alle gekozen items. 


Trendanalyse Moodboards

Om goed op de hoogte te zijn van de trends op het gebied van kleur, vorm, textiel en  meubelstoffen stel ik regelmatig een moodboard op met 2 trends. Op deze manier is er snel te zien welke trends heel goed samen gaan en wat er speelt in de markt.


Concept Thinking

Om compleet out of the box te denken kan ik helemaal los gaan in het kader van een concept.